Vysoko kvalitnÁ hovädzina
Beefko je vzduchom sušené hovädzie mäso v tenkých plátkoch. Výraznú tmavočervenú farbu a nasladlú vôňu získavajú štvormesačným procesom zrenia a sušenia.
Na Beefko sa používa vysoko kvalitná hovädzina nie staršia ako 2 roky. Postupné sušenie pripravuje mäso až o 70% jeho pôvodnej hmotnosti, pričom stráca aj maximum obsahu vody a veľkú časť tuku. Spomínaný proces zabezpečí vysokú kvalitu a vynikajúcu chuť, ktorú umocňuje aj použité korenie. Pri spravnom skladovaní vydrží čerstvé aj 6 mesiacov.
Na Beefko sa používa vysoko kvalitná hovädzina nie staršia ako 2 roky. Postupné sušenie pripravuje mäso až o 70% jeho pôvodnej hmotnosti, pričom stráca aj maximum obsahu vody a veľkú časť tuku. Spomínaný proces zabezpečí vysokú kvalitu a vynikajúcu chuť, ktorú umocňuje aj použité korenie. Pri spravnom skladovaní vydrží čerstvé aj 6 mesiacov.
Aké má Beefko výhody?
|
|
Zaujímavé fakty o Beefku:
Čím je Beefko zaujímavé?
Beefko je zaujímavé najmä tým, že obsahuje minimum tuku, čo ho robí zdravším, než obyčajné mäso.
Ako sa Beefko vyrába?
Beefko sa vyrába z jedného kusu svalu. Jedinečný proces spracovania zabraňuje, aby sa dostal do kontaktu so vzduchom, čím ho chráni pred vonkajším vplyvom (oxidácii, bakteriálnym procesom a i.).
Dôkladné dodržiavane prísneho postupu spracovania pomáha zachovávať špecifickú chuť Beefka.
Ako vzniká Beefko?
Zadné hovädzie stehno sa do detailu spracuje. Nechá sa vyzriet a následne sa obalí v zmesi soli a korenia. Posledny krok je samotne sušenie.
Beefko a stravovanie
Beefko rozširuje kreativitu v kuchyni. Môžete ho pridať do zeleninových šalátov, omeliet, cestovín, toastov, pizze či iných jedál.
Beefko je zaujímavé najmä tým, že obsahuje minimum tuku, čo ho robí zdravším, než obyčajné mäso.
Ako sa Beefko vyrába?
Beefko sa vyrába z jedného kusu svalu. Jedinečný proces spracovania zabraňuje, aby sa dostal do kontaktu so vzduchom, čím ho chráni pred vonkajším vplyvom (oxidácii, bakteriálnym procesom a i.).
Dôkladné dodržiavane prísneho postupu spracovania pomáha zachovávať špecifickú chuť Beefka.
Ako vzniká Beefko?
Zadné hovädzie stehno sa do detailu spracuje. Nechá sa vyzriet a následne sa obalí v zmesi soli a korenia. Posledny krok je samotne sušenie.
Beefko a stravovanie
Beefko rozširuje kreativitu v kuchyni. Môžete ho pridať do zeleninových šalátov, omeliet, cestovín, toastov, pizze či iných jedál.