Vysoko kvalitnÁ hovädzina
zaujímavé fakty a výhody beefka
Ako vzniká Beefko?
Beefko je vzduchom sušené hovädzie mäso v tenkých plátkoch.
Na Beefko sa používa vysoko kvalitná hovädzina nie staršia ako 2 roky. Beefko sa vyrába z jedného kusu svalu. Jedinečný proces spracovania zabraňuje, aby sa dostal do kontaktu so vzduchom, čím ho chráni pred vonkajším vplyvom (oxidácii, bakteriálnym procesom a i.).
Dôkladné dodržiavane prísneho postupu spracovania pomáha zachovávať špecifickú chuť Beefka.
Zadné hovädzie stehno sa do detailu spracuje. Nechá sa vyzriet a následne sa obalí v zmesi soli a korenia. Posledny krok je samotne sušenie.
Postupné sušenie pripravuje mäso až o 70% jeho pôvodnej hmotnosti, pričom stráca aj maximum obsahu vody a veľkú časť tuku. Spomínaný proces zabezpečí vysokú kvalitu a vynikajúcu chuť, ktorú umocňuje aj použité korenie. Štvormesačným procesom zrenia a sušenia získava výraznú tmavočervenú farbu a nasladlú vôňu .
Pri spravnom skladovaní vydrží čerstvé aj 6 mesiacov.
Beefko obsahuje vysoké množstvo bielkovín pri minime tukov a sacharidov. Sušenie pri teplote 2°C zachováva mäsu železo, minerálne látky a vitamíny.
Čím je Beefko zaujímavé?
Beefko je zaujímavé najmä tým, že obsahuje minimum tuku, čo ho robí zdravším, než obyčajné mäso.
Beefko a stravovanie
Beefko rozširuje kreativitu v kuchyni. Môžete ho pridať do zeleninových šalátov, omeliet, cestovín, toastov, pizze či iných jedál.
Beefko je vzduchom sušené hovädzie mäso v tenkých plátkoch.
Na Beefko sa používa vysoko kvalitná hovädzina nie staršia ako 2 roky. Beefko sa vyrába z jedného kusu svalu. Jedinečný proces spracovania zabraňuje, aby sa dostal do kontaktu so vzduchom, čím ho chráni pred vonkajším vplyvom (oxidácii, bakteriálnym procesom a i.).
Dôkladné dodržiavane prísneho postupu spracovania pomáha zachovávať špecifickú chuť Beefka.
Zadné hovädzie stehno sa do detailu spracuje. Nechá sa vyzriet a následne sa obalí v zmesi soli a korenia. Posledny krok je samotne sušenie.
Postupné sušenie pripravuje mäso až o 70% jeho pôvodnej hmotnosti, pričom stráca aj maximum obsahu vody a veľkú časť tuku. Spomínaný proces zabezpečí vysokú kvalitu a vynikajúcu chuť, ktorú umocňuje aj použité korenie. Štvormesačným procesom zrenia a sušenia získava výraznú tmavočervenú farbu a nasladlú vôňu .
Pri spravnom skladovaní vydrží čerstvé aj 6 mesiacov.
Beefko obsahuje vysoké množstvo bielkovín pri minime tukov a sacharidov. Sušenie pri teplote 2°C zachováva mäsu železo, minerálne látky a vitamíny.
Čím je Beefko zaujímavé?
Beefko je zaujímavé najmä tým, že obsahuje minimum tuku, čo ho robí zdravším, než obyčajné mäso.
- Je to vysoko kvalitná potravina.
- Má nízky obsah tukov a sacharidov.
- Obsahuje veľké množstvo bielkovín.
- Dodá potrebnú energiu pri športe aj na cestách.
- Ponúka gurmánsky zážitok bez obáv z nežiadúceho priberania.
Beefko a stravovanie
Beefko rozširuje kreativitu v kuchyni. Môžete ho pridať do zeleninových šalátov, omeliet, cestovín, toastov, pizze či iných jedál.
kedy je beefko to pravé pre tvoj jedálniček?
Hľadáte zdravé potraviny alebo by ste radi schudli.
Potrebujete k športovým výkonom zdroj energie či bielkovín.
Držíte bezlepkovú diétu.
|
Radi by ste doplnili svojmu telu minerály a vitamíny.
Potrebujete výživné, no neobjemné a prakticky balené potraviny na cesty.
Radi by ste maškrtili večer pri televízore bez výčitiek.
|
Chceš predávať beefko?
Máme pre teba ideálny snack plný bielkovín do tvojho fitka, gymu, bufetu, stánku alebo kamkoľvek, kde si vieš zapojiť chladničku
Všetky práva vyhradené Beefko.sk 2020.